Bemutatkozás

A cég megalakulása óta folyamatosan évről évre bővítette szakember létszámát,infrastruktúráját és ezzel egyenesen arányosan a megrendelők körét. Ennek eredményeként, mára minden igényt kielégítő,széles spektrumú magasan képzett szakember állománnyal, rugalmas és stabil beszállítói,illetve alvállalkozói körrel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a cég mint Generál kivitelező vegyen részt az ország Építőipari kivitelezései között. Emellett a műszaki előkészítésben és irányításban dolgozó szakembereink felsőfokú szakirányú végzettséggel és jelentős sok éves tapasztalattal rendelkeznek az építőipar területén. A vállalkozás épülő szakmai tevékenység széles skáláját kínálja megrendelőinek, amely minden fontos kivitelezéssel kapcsolatos feladatot magában foglal a tervezéstől, az ajánlatadástól, a kivitelezésen át a műszaki átadásig és végül az akadálymentes üzembe helyezésig.

Legnagyobb előnyünk az iparágban és a versenytársainkkal szemben, a jelentős naprakész anyagkészlet raktárbázisunk, a legmodernebb technológiák alkalmazása minden területen,és a saját egységes gépjármű flotta,melyek lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést a mindennapokban.

Értékrendünk

-Nincs különbség számunkra a kis karbantartási munka,és egy látványos nagy projekt között.

Minden munkának megvan a maga prioritása!

-Megbízhatóság
-Eredményesség
-Partnerkapcsolatok
-Dinamizmus
-Együttműködés
-Jövőorientáltság
-Szakértelem
-Innováció
-Rugalmasság
-Minőség

Küldetésünk

Célunk,hogy eredményességünket megtartsuk,és folyamatosan növeljük úgy ,hogy a megrendelőink,és partnereink igényét,és bizalmát körültekintő vállalkozással,példamutatással szolgáljuk ki.Ennek érdekében szakembereink szakmai fejlődésére,az összetartozásra, önállóságra fokozott hangsúlyt fektetünk.

Célkitűzéseink

Megtartani az elért pozíciónkat a hazai piacon. Működésünk,és tevékenységi köreink,és megrendelőink további bővülésével,innovatív,és hatékony menedzsmentünkkel kívánunk megfelelni a jövő kihívásainak.