Szerkezetkész ház kivitelezés, lakások társasházak kivitelezése

Kulcsrakész, vagy szerkezetkész ház, lakás kivitelezése

Szerkezetkész ház kivitelezése

Egy szerkezetkész ház építési szempontból két szakaszra bontható: a főfalak, födémek, nyílásáthidalók, és a komplett tető elkészülte után zárul az első szakasz. A második szakaszban (emelt szintű szerkezetkész ház) elkészülnek a válaszfalak, az alapcsövezés és burkolás, valamint bekerülnek a nyílászárók.

Mivel állandó szakállománnyal rendelkezünk, a szerkezetkész ház vagy lakás kivitelezése során bármikor, bármiben a rendelkezésére állunk.

 

 

 

A kulcsrakész ház kivitelezése

Szerkezetkész ház kivitelezése

A kulcsrakész ház kivitelezése

Kulcsrakész állapotról akkor beszélünk, amikor az épület szerkezetileg és épületgépészetileg is készen van. A kulcsrakész ház vagy lakás szigetelve, festve van; megoldott a vízellátás, vízelvezetés és a fűtés is, valamint a fürdőszoba rendelkezik olyan alap felszereltséggel, mint a wc, fürdőkád.

Cégünk saját szakembergárdával rendelkezik (gépész, villanyszerelő, festő, burkoló, kőműves csapat, gipszkartonos, épületasztalos, tetőfedő, bádogos stb.), így minden munkafolyamat összehangolt, előre ütemezett terv alapján zajlik.

Az új, leendő lakóknak tehát nincs más dolga, mint saját bútoraikkal, saját ízlésük alapján otthonossá tenni a házat vagy lakást.

Kérje bizalommal ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, lehetőség szerint az alábbi mezőket kitöltve kérje ajánlatunkat vagy tegye fel kérdését.
Telefonszámunk hétköznapokon 8-16 óráig elérhető. Kattintson ide a telefonszámunkért.ide a telefonszámunkért.