Utólagos vízszigetelés és tűzgátló festés airless technológiával

Utólagos vízszigetelés és tűzgátló festés airless technológiával

Mi is az az airless technológia?

Az airless technológia – azaz levegő nélküli szórás a festékanyagot nagy nyomás alá helyezve juttatja az adott felületre. Mivel a porlasztott anyag nagy sebességgel érkezik a területre, a szórás tömör és a telítettség már kevés rétegszámmal is elérhető. Gyorsaságával és felületi minőségével semmi sem veheti fel a versenyt.

Tűzgátló festés airless technológiával

Nagyobb épületek esetén, mint például csarnokok, hidak, lépcsők vagy különböző acél szerkezetek tűzgátló festése esetén a speciális, airless szórási technológiával az alapos fedés még szembetűnőbb. Szakmai tudásunk gyorsaságban, de legfőképp minőségben mutatkozik meg a tűzgátló festés területén.

medence utólagos vízszigetelése

 

 

lapos tetők fedőfestésére

 

Utólagos vízszigetelés

Az airless technológiát cégünk professzionálisan alkalmazza utólagos vízszigetelésre. Az utólagos pinceszigetelés legfontosabb előnye a falak nedvesedésének, illetve a penészesedésnek a megszüntetése, mely ezzel a technológiával rombolás és nagyobb felfordulás nélkül megoldható. Kifejezetten ajánljuk még lapos tetők fedőfestésére (akár vízszigetelés, akár színmegújítás céljából), valamint medence utólagos vízszigetelése esetén is a legjobb választás – legyen szó egy kisebb otthoni medencéről, vagy úszómedencéről.

Kérje bizalommal ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kérjük, lehetőség szerint az alábbi mezőket kitöltve kérje ajánlatunkat vagy tegye fel kérdését.
Telefonszámunk hétköznapokon 8-16 óráig elérhető. Kattintson ide a telefonszámunkért.